Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Пријавете хакиран профил
Ако некој го има преземено вашиот профил на Twitter, можете да го пријавите тоа преку следниве наши насоки.

Ако вашиот профил на Twitter е пробиен и преземен од страна на некој друг, важно е инцидентот да се пријави, така што ќе може да се добие повторно контрола над вашиот профил.

Бидете сигурни дека прво и основно што сте се обиделе да направите е да ја смените лозинката тука. Обидете се да ги внесете вашето корисничко име и e-mail, и бидете сигурни да ја проверите вашата е-пошта на секој можен мејл , кој сте внеле на вашиот Twitter профил.

Ако ова во никој случај не помага, кликнете тука и изберете "Не" под "Можете ли да пристапите на вашиот профил. " Twitter, тогаш ќе побара дополнителни информации во врска со случајот.

Twitter Центар за помош

Ако сте го изгубиле пристапот до е-мејл адресата, поврзана со вашиот Twitter профил, ве молиме видете тука на оваа страница. Изберете англиски јазик во горниот десен агол, ако овој водич не се појави.

Повеќе информации за потенцијалните контакти за Twitter може да се најде тука: Twitter
Поврзани артикли
Избришете го сами профилот на Twitter
Пријавете лажен Twitter профил
Пријавете хакиран Twitter профил
Избришете профил на почината личност
За да ги избришете вашите твитови

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје