Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Пријава на лажни профили на Facebook
Facebook има неколку формулари за пријава на лажни профили. Кој тип на формулар ќе се искористи зависи од тоа кој е жртва на лажниот профил и дали жртвата има посебен Facebook профил или не. Оваа статија може да ви даде брз преглед на различните формулари и во кои ситуации може да се користат.

- За лажни профили кои што се претставуваат дека сте вие

Следете ги инстуркциите на оваа страна: https://www.facebook.com/help/174210519303259

- За лажни профили кои што се претставуваат дека сте вие, но доколку вие немате посебен Facebook профил

Користете го следниот формулар: https://www.facebook.com/help/contact/169486816475808

- За лажни профили кои што се преставуваат дека ви се пријатели

Следете ги инстуркциите на оваа страна: https://www.facebook.com/help/207209825981040

- За лажни профили

Следете ги инстуркциите на оваа страна: https://www.facebook.com/help/167722253287296

- ИЗБРИШИ го лажниот Facebook профил на мое име преку веб формулар

Повеќе информации и останати прашања во врска со Facebook, можат да бидат најдени на Facebook.
Поврзани артикли
Хакиран Facebook профил
Симнување на вашите Facebook податоци
Пријавување на Facebook фотографии
Пријава на лажни профили на Facebook
За бришење на починати лица на Facebook
За бришење на фотографии од Facebook
Бришење на стари Facebook профили
Избегнете автоматско тагнување на Facebook
Да пријавите Facebook група/страна

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје