Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Да пријавите Facebook група/страна
Дали некогаш сте забележале навредлива група или пак страна на Facebook која што би сакале да ја пријавите ?

За да продолжите со пријавување на страна :

- Приклучете се на Facebook

- Внесете ја страната која што сакате да ја пријавите.

- Кликнете на долното мени кое што изгледа вака :

- Кликнете„ Пријави страна“ (Report page) од менито

За да продолжите со пријавување на група :

- Приклучете се на Facebook

- Внесете ја групата која што сакате да ја пријавите.

- Кликнете на долното мени кое што изгледа вака :

- Кликнете„ Пријави група“ (Report group ) од менито

Колку долго ќе трае ?

Целта на Facebook се состои од процесирање на доставените пријави во рок од 24 часа, зависно од содржината на пријавата. DeleteMe.mk има познавање дека решавањето на овие пријави може да трае и подолго а 2 недели не е необично. Внимавајте затоа што Facebook не испраќа информација до вас дали групата или страната што сте ја пријавиле е избришана.

Повеќе информации и останати прашања во врска со Facebook, можат да бидат најдени на Facebook.
Поврзани артикли
Хакиран Facebook профил
Симнување на вашите Facebook податоци
Пријавување на Facebook фотографии
Пријава на лажни профили на Facebook
За бришење на починати лица на Facebook
За бришење на фотографии од Facebook
Бришење на стари Facebook профили
Избегнете автоматско тагнување на Facebook
Да пријавите Facebook група/страна

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје