Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избришете го сами профилот на Twitter
Уморни сте од Twitter? За да го избришете профилот:

Ако сакате да го избришете вашиот профил на Twitter целосно, тоа е можно преку поставките на Twitter. Имајте на ум дека не е можно за да го избришете вашиот профил од мобилен телефон или таблет, па за оваа функција ви е потребен "вистинскиот" компјутер.

За да го избришете вашиот профил, мора прво да се логирате. Откако ќе го направите тоа, следете ги овие едноставни упатства:

  • 1. Од предната страна, притиснете на менито на врвот на страната. Потоа изберете "Опции":
  • 2. Во внатрешноста на "Settings" треба да одите на дното на страницата каде што ќе најдете мал линк со име "Деактивирај го мојот профил"
  • 3. Прочитајте што следи на следната страница и следете ги инструкциите за да го потврдите бришењето.


Откако ќе потврдите дека овој профил треба да се избрише, имате 30 дена да се покаете, што значи дека ако се шлогирате во рок од 30 дена бришењето ќе се откаже . По 30 дена, сите содржини поврзани со вашиот профил, ќе бидат избришани без можност да бидат обновени.

Важно е да се напомени дека информации кои се чуваат од страна на Google порано сепак се појавувале на Google searches. Следниот пат кога Google ќе бара низ страниците за вашиот профил , тоа ќе биде ажурирано, но тоа може да потрае некое време. Доколку итно ви треба да се избрише нешто од Google, можете да го прочитате нашиот напис можам да избришам нешто од пребарувачите?.

VIDEO
Поврзани артикли
Избришете го сами профилот на Twitter
Пријавете лажен Twitter профил
Пријавете хакиран Twitter профил
Избришете профил на почината личност
За да ги избришете вашите твитови

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје