Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Како да спречите онлајн злоупотреба
Во време кога онлајн злоупотребата е во пораст, постојат неколку работи кои што сите би можеле да ги земеме во предвид за да ги спречиме прекршоците.

  • - Не отварајте небезбедни линкови
  • - Заштитете ги лозинките за да ги спречите хакерите. Подобро е да имате покомплексна лозинка и различна за сите страни кои ги користите
  • - Кажете им на вашите пријатели што дозволувате а што не дозволувате да се постира на вашите профили на социјалните мрежи
  • - Прочитајте ги полисите за приватност на социјалните мрежи и ажурирајте ја вашата следствено за да можете да достигнете одреден степен на безбедност
  • - Внимавајте со кого станувате пријатели на социјалните мрежи. Поголема е веројатноста да ви наштетат оние кои не ги познавате лично отколку пријателите кои ги знаете

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје