Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избриши ме од YouTube
YouTube е најголемиот сајт во светот за да испраќате, прегледувате и споделувате на видео клипови.

Контакт

YouTube

Сподели

http://www.youtube.com

Старна за контакт

https://support.google.com/youtube/?hl=no

Бришење видео од YouTube:

Доколку видеото на YouTube го покажува вашиот глас и / или ваша фотографија, без ваша согласност, може да побарате видеото да се избрише. Овде може да прочитате како.

Контактирајте го оној што го поставил видеото

Најбрзиот начин да се отстрани видео на YouTube е да се јавите на лицето што го објавило видеото. Со кликнување на корисничко име на објавувачот ќе стигнете до неговиот профил, и од тука можете да испратите моментална порака барајќи од објавувачот видеото да се отстрани. Сепак, треба да имате профил на Google за да го направите тоа.

Ако добиете негативен одговор или воопшто не добиете одговор може да пријавите директно на YouTube.

Пријавете видео на YouTube

Видео кое што го покажува вашиот глас и / или ваша фотографија, без ваша согласност ги прекршува условите за користење на YouTube. Прекршување на приватноста преку видео може да го пријавите преку следниве чекори:
 • 1. Оди на https://support.google.com/youtube/answer/142799
 • 2. Изберете каков вид на лични податоци се откриваат во видеото
 • 3.
  • 3.1. Фотографија / Целосно име
   За да го известите објавувачот за жалбата на приватноста и да им дадете можност да ги избришат или променат нивните видеа, треба да го пополните формуларот подолу,
   ФОРМУЛАР
  • 3.2 На лични податоци
   ФОРМУЛАР
   Пополнете го формуларот и кликнете "Submit" кога ќе заврши


Корисничкото име на лицето кое го објавило видеото, стои на видеото.

URL на адресата наведена во полето за адреса во вашиот прелистувач, кога се наоѓате на релевантното видео (на пример: http://www.youtube.com/watch?v=Uvg_hfESTAY )

Кога ќе се отстрани видеото?
Откако ќе го поднесете формуларот ќе добиете известување преку е-пошта на адресата која сте ја доставиле, која вели дека YouTube го добил извештајот. Тогаш YouTube ќе се јави на лицето кој го објавил видеото (без таа личност да знае дека вие сте тој го испратил извештајот). Ако лицето не се јави на YouTube во текот на неделата, YouTube ќе одат преку содржината и ќе го отстранат видеото доколку во него се прикажува ваша фотографија и вашиот глас.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје