Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избриши ме од WhatsApp
WhatsApp Messenger е крос-платформа апликација за мобилни телефони која ви овозможува да разменувате пораки, без да платите за SMS. WhatsApp Messenger е достапна за iPhone, Blackberry, Android, Windows Phone и Nokia и да, тие телефони можат да пренесат пораки едни на други! Бидејќи WhatsApp Messenger го користи истиот план за интернет податоци кој што се користи за е-пошта и веб прелистување, не постои цена за пораката и имате можност да останете во контакт со вашите пријатели.

Во прилог на основните пораки WhatsApp нуди опции за креирање на групи, испраќање на неограничен фотографии, видео и аудио медиум пораки.

Како да го избришам мојот профил?
Можете да го избришете вашиот профил во рамките на WhatsApp.

Бришење на вашиот профил ќе го направите на следниот начин

• Бришење на вашиот профил од WhatsApp.
• Ќе ги избришете од WhatsApp Омилени листи на вашите пријатели.
• Ќе се избришат сите групи WhatsApp.
• Избриши историја на вашите пораки на вашиот телефон.
• Избришете ја вашата информациска услуга WhatsApp.

Да ја избришете вашата WhatsApp сметка

1. EОсигурајте се дека ја имате најновата верзија на WhatsApp. Проверете на App Store на вашиот iPhone да проверите дали има било какви ажурирања.
2. Отворете WhatsApp и одете на WhatsApp Settings > Account > Delete My Account.
Внесете го вашиот телефонски број во целосен меѓународен формат
3. Ако сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата WhatsApp сметка, кликнете на Избриши го Мојот профил..

Ако сакате да го активирате вашиот WhatsApp профил подоцна, ќе бидете во можност вашите податоци да се вратат под услов да креирате резервна копија пред бришење.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје