Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избриши ме од Viber
Viber е бесплатна алатка за комуникација која ви овозможува да праќате бесплатни пораки и да правите бесплатни повици кон други корисници viber, на секој уред и мрежа, во било која земја! Viber ги синхронизира вашите контакти, пораки и историја на повици со Вашиот мобилен уред .

  • • Најдобар-HD квалитет на говорни повици
  • • Видео повици
  • • Tекст, слика и пораки со разни стикери
  • • Целосна синхронизација помеѓу Вашиот мобилен и Windows
  • • Трансфер во тек разговори помеѓу уредите


Може да се користи и на мобилни уреди и компјутери.

За да дознаете како Viber ги користи личните податоци и како таа се заштитени, консултирајте се со политиката за приватност.

Деинсталирање на апликацијата нема да го деактивира вашиот Viber профил. Ако сакате да го деактивирате вашиот Viber профил, ќе мора да го реинсталирате Viber и да ја направите следнава постапка:

1. Отворете Viber.
2. Внесете го Повеќе Опции менито.
3. Изберете Поставки.
4. Изберете приватност.
5. Изберете Деактивирајте профил.

Ако ја избришете само вашата Viber апликација од вашиот уред без деактивирање на профилот,контактите може да бидат видливи за другите контакти по многу време. Затоа, ако Viber не детектира никаква активност од вашиот уред за 90 дена, ќе се претпостави дека сте ја избришале апликацијата и тие ќе го отстранат вашиот адресар од нивните сервери. Сепак, бидејќи не се сигурни дека сте ја избришале апликацијата (може да биде само на одмор, итн) Viber нема да го деактивира вашиот профил Viber (кој е вашиот телефонски број и ID на уредот).

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје