Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избриши ме од twitter
Веб-страна каде се креираат профили и се споделуваат пораки со целиот свет со максимум 140 карактери.

Twitter не нуди помош преку телефон или емаил. Затоа користете ги нивните страни за помош:

https://support.twitter.com

https://twitter.com/

Страна за бришење на профил:

https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation

Поврзани артикли
Избришете го сами профилот на Twitter
Пријавете лажен Twitter профил
Пријавете хакиран Twitter профил
Избришете профил на почината личност
За да ги избришете вашите твитови
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје