Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избриши ме од Porn hub
1. Одете на вашиот профил / адреса со кликнување на "Settings" (во горниот десен дел од екранот.)
2. Кликнете на "Уредување на профилот".
3. Потоа, кликнете на "параметри" табот.
4. Конечно, кликнете на копчето "Избриши сметка".
5. Внесете го кодот за потврда

или со поднесување на барање можете да го пријавите на следниов мејл info@pornHub.com

Еднаш избришан профил не може да се врати назад. Сите фотографии ќе бидат избришани, и сите видеа ќе бидат префрлени на "Анонимен" корисник.

Ве молиме имајте во предвид дека јавно видливите текстови / фотографии често не се правилно избришани дури и кога ќе се успеете во бришење на профилот. Обидете се да уредите или да ги избришете рачно пред бришење на самиот профил. Ако не сте сигурни што се случува со вашите песни: ова може да се наоѓаат главно во Услови за користење / Политика за приватност; во спротивно секогаш може да се јавите и да ги побарате лично Pornhub. Патем, барањата за бришење не мора да значат дека вашите податоци, всушност, ќе се избришат (на пример, поради законските обврски).

Избришете најавувања на трети лица.

Ако сте се регистрирале за користење на Pornhub со најавување на трети страни, како што се Facebook или Twiter, веројатно ќе сакате да ги повлече сите пристапи од Pornhub. Кликнете на иконата подолу за да дознаете како.

Facebook копчето
Twitter копчето
Google Плус
Yahoo
MSN
Linked In

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје