Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избриши ме од медиумите
Повреди на медиумите? Овде може да видите што можете да направите!

Овде може да прочитате како може да продолжите доколку се чувствувате повредени од страна на уредник на медиум.

Чекор 1: Контактирајте со уредникот

Тоа е надлежен уредник кој има лична и целосна одговорност за содржината. Таа / тој ќе биде вистинската личност да ја контактирате ако постои нешто што верувате дека ви нанесува повреда. Можете да најдете информации за контакт со уредниците на веб страниците на секој медиум посебно.

Ако контактирањето со уредникот не води кон решение може да се продолжи на чекор 2.

Чекор 2: Користете македонски закон!

Како да бидеме сигурни дека самите нема да си наштетиме

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје