Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избриши ме од Google
Ако користите Gmail, YouTube или други услуги од Google важно е информациите за вас да бидат зачувани. Испратете е-пошта, отворете ги документите и вашето пребарување е зачувано додека сте најавени. Но, може да се добие контрола и врз оваа информација.

Google табела

Google има табела каде што можете да добиете преглед на многу од она што се чува со помош на вашиот Google профил. Преку услугата, можете лесно да ги контролирате информациите кои се таму, а исто така може да подесите колку информации Google ќе зачува на вашата сметка.

Овде може да влезете во Google таблата.

За да се зачлените на Google

Ако сакате да добиете информации за тоа како да се откажете од една од услугите на Google може да ја посетите веб-страната. На овој сајт имате можност за преглед на различни услуги на Google, како да ги видите вашите податоци кои се објавени, како да ги избришете вашите снимени податоци или профили на Google. Веб-сајтот е создаден од Google .

Имајте на ум дека не е можно да се избришат резултатите од пребарувањето во Google пребарување преку овие страници.


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје