Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Delete МЕ од Facebook
Facebook е најголемата социјална мрежа, со преку билиони активни корисници низ целиот свет. Корисничките профили на луѓето на Facebook содржат нивни лични информации, фотографии и интереси. Односите со останатите корисници (пријатели) се создаваат и користат за корисниците да можат да бидат во контакт преку јавни или приватни пораки. Истотака може да се приклучат на различни групи и страни.

Facebook се финансира од маркетингот и рекламирањето и поради тоа е бесплатен за корисникот. Критичките гледишта и верувања се дека поради тоа што Facebook заработува на корисниците, корисниците се тие што го поседуваат продуктот кој Facebook го продава.

Корисни линкови:


Контакт

Facebook може да се контактира преку нив сопствен контакт за препознавање на специфични проблеми. Не е можно контактирање на Facebook преку емаил или телефон.

Facebook-веб страна
Сподели
http://facebook.com
Контактирај
http://facebook.com/help
Избриши
https://www.facebook.com/help/delete_account
Поврзани артикли
Хакиран Facebook профил
Симнување на вашите Facebook податоци
Пријавување на Facebook фотографии
Пријава на лажни профили на Facebook
За бришење на починати лица на Facebook
За бришење на фотографии од Facebook
Бришење на стари Facebook профили
Избегнете автоматско тагнување на Facebook
Да пријавите Facebook група/страна


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје