Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избриши ме од Ask.Fm
Како да го избришете вашиот профил на Ask.FM

Најпрво, побарајте директно од нив да го избришете од: http://ask.fm/feedbacks/new

Поинаку , за директно деактивирање: бидете најавени. Користете го линкот за директно дезактивирање на вашиот профил.

Директна врска за отстранување: http://ask.fm/account/settings/deactivation

Јавно видливи текстови / фотографии често не се правилно избришани дури и кога ќе успее бришењето на профилот . Обидете уредување или бришење рачно пред бришење на самиот профил. Ако не сте сигурни што се случува со вашите песни: може да најдете главно во Услови за користење / Политика за приватност; во спротивно секогаш може да се јавите и да побарате Ask.FM лично бришење на профилот. Патем, барањата за бришење не мора да значат дека вашите податоци, всушност, ќе се избришат (на пример, поради законските обврски).

Отстранете ги третите лица за најава

Ако сте се регистрирани на Ask.FM и имате одбрано опција користење на трети лица за најава, како што се Facebook или Twiter, веројатно ќе сакате да го повлечете секој пристап од Ask.FM. Кликнете на иконата подолу за да дознаете како.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје