Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Бришење на стари Facebook профили
Многу луѓе имаат различни причини да имаат повеќе Facebook профили, и кога старите профили се појавуваат, може да им е тешко да ги избришат. Овој водич може да ви покаже како:

- Откако ќе ја пријавите вашиот стар профил, ќе се појави опција да може да си го вратите или да го избришете целосно

- Лоцирајте го стариот профил и одете на Тимелине (timeline)

- Кликнете на трите точки на десната страна од фотографијата која што е на насловната на вашиот профил и одберете „Репортирај/Блокирај...“(Report / Block) ...:



- Одберете „Ресетирај или затвори го овој профил“ (Restore or close this account)



- Одберете дали сакате да се ресетира вашиот стар профил или целосно да се избрише



- Доставете ја пријавата и почекајте одговор

Повеќе информации и останати прашања во врска со Facebook, можат да бидат најдени на Facebook
Поврзани артикли
Хакиран Facebook профил
Симнување на вашите Facebook податоци
Пријавување на Facebook фотографии
Пријава на лажни профили на Facebook
За бришење на починати лица на Facebook
За бришење на фотографии од Facebook
Бришење на стари Facebook профили
Избегнете автоматско тагнување на Facebook
Да пријавите Facebook група/страна

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје