Оваа веб страна користи cookies. Со понатамошно користење на оваа веб страна, вие се согласувате со нашата политика за cookies

Затвори
Избришете профил на почината личност
Можно е да избришете почината личност од Twitter без да се знае лозинката.

За бришење на починати од Twitter мора да контактирате со Twitter поддршката и да ги обезбедите следниве информации:

Полно име и контакт информации (вклучувајќи и е-мејл адреса) и вашиот однос кон починатиот корисник.

Корисничкото име на вашиот Twitter профил, или линк до профилот на вашиот Twitter профил.

Линк до јавен некролог или службен весник.

Twitter може да се контактира на е-мејл адреса privacy@twitter.com, или по пошта:
Twitter Inc.
c / o: Trust & Safety
795 Folsom Street, Suite 600
San Francisco, CA 94107
Fax: (+1) 415 222 9958

Прочитајте повеќе на центарот за помош на Twitter.

Повеќе информации за потенцијалните контакти за Twitter може да се најде тука: Twitter
Поврзани артикли
Избришете го сами профилот на Twitter
Пријавете лажен Twitter профил
Пријавете хакиран Twitter профил
Избришете профил на почината личност
За да ги избришете вашите твитови

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Контакт     info@deleteme.mk     + 389 2 3230 635     бул. Гоце Делчев 18, 1000 Скопје